ул. Екзарх Антим I 28, ет.1, ап.2
Стара Загора,
България
25.6194898
42.4227174
UserLikes
Име: АКВАВИЖЪН/AQUAVISION
Адрес: Стара Загора, ул. Екзарх Антим I 28, ет.1, ап.2
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.a2o.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство - водопровод и канализация
Дейност:

Строителство на водопроводи и канализации

Ключови думи: инсталации, вик, мрежа, оборудване, водопровод



Сподели във Facebook



За нас


ИСТОРИЯ

Фирмата започва дейносттта си през 2005 като изпълнява малки външни и вътрешни инсталации, както и включвания към вече съществуващата ВиК мрежа, като в началото има нужното техническо оборудване за изграждане само на водопроводни инсталации до Ø250мм ПЕ. През 2005 Аквавижън ЕООД подписва договор за частична подмяна на разпределителната водопроводна мрежа на селата Пет Могили, Радецки и Новоселец, като за изпълнението на обекта фирмата ползва техника под наем. Също през 2005 се подписва договор за цялостното изпълнение на вътрешната и външната водпроводна и канализационна мрежа на месопреработвателно предприятие Градус 1, както и договор за цялостното изпълнение на вътрешната и външната водопроводна и канализационна мрежа на предприятие за преработка на месо и производство на местни продукти Рокар град Стара Загора.

В началото на 2006 г. Аквавижън ЕООД закупува първия си багер Hidromek XMK 102B. Тази година е ключова в развитието на дружеството, като то взима и активно участие в подмяната на довеждащата водопроводна и вътрешната разпределителна мрежа на град Стара Загора и много други мащабни и отговорни обекти.

Към момента Аквавижън ЕООД разполага с нужното техническо оборудване,както и с високо квалифициран персонал.

ДНЕС

Днес Аквавижън ЕООД работи активно, както в района на град Стара Загора, така и в цяла България. Фирмата разполага с нужния екип и техническо оборудване за изграждане на водопроводни мрежи до Ø630мм и канализационни такива до Ø1200мм, което позволява участие в големи инфраструктурни проекти. Модерните технологии в строителството, които налагам
АКВАВИЖЪН/AQUAVISION
е и професионализма на нашия екип са сред водещите фактори, които ни слагат крачка пред нашите конкуренти и ни правят предпочитан партньор.

ЕКИП

Аквавижън ЕООД е много добра среда за развитие и дава както добър старт така и подходящи възможности за развитие. Ние следим за качеството на услугите, които предлагаме и предоставяме индивидуални решения в зависимост от проблемите на нашите клиенти. В Аквавижън ЕООД знаем, че работата ни е изключително динамична и бързопроменяща се и всеки проблем има нужда от индивидуален подход.

Разчитаме както на опита, така и на професионализма на нашите служители. Качеството на работа, както и кратките срокове които поставяме са сред основните фактори, за да бъдем предпочитани пред нашите конкуренти. Ние се грижим за служителите си в професионален и в личен план, защото знаем че в днешно време тези два фактора са тясно свързани.

Подбора на работниците е според законовите изисквания за квалификация. Въведена е програма за обучение и инструктаж при внедряването на нови технологии. На служителите във фирмата се предоставя нужното работно облекло и необходимите лични предпазни средства.

Освен на професионализма и на опита, Аквавижън ЕООД разчита на младото поколение и трудолюбието като фактор за бъдещото развитие на фирмата. Дружеството е пряко отговорно за постигане на атмосфера, допринасяща за постоянното усъвършенстване и утвърждаване на опита на сътрудниците му.

Аквавижън ЕООД се стреми към удовлетворяване на изискванията и очакванията на нашите клиенти, чрез компетентно и отговорно изпълнение на поетите ангажименти от страна на служителите на фирмата!
 


Открийте ни в Google+