CATALOG.BG > ХИМКОМЕРС ИНЖЕНЕРИНГ
ул. Жинзифов 6, ет.1
Плевен,
България
24.6159431
43.4132188
UserLikes
Име: ХИМКОМЕРС ИНЖЕНЕРИНГ
Адрес: Плевен, ул. Жинзифов 6, ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.himcom-eng.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство - водопровод и канализация
Дейност:

Безтраншейно полагане на тръби

Ключови думи: безтраншейно полагане на тръби, тръби, водопроводи, канализации, канализационни мрежи


Сподели във Facebook


Фирма ХИМКОМЕРС - ИНЖЕНЕРИНГ ООД е регистрирана през 1997 г. Създадена е с цел развитието и усъвършенстването на технологията за безтраншейно полагане на тръби. Екипът, който ръководи фирмата е новаторски настроен и убеден да наложи новостите, които се появяват на пазара на строителна техника и технологии. Така изградената фирма е специализирна в проектиране и изграждане на водопроводи и канализации, ремонт и рекунструкция на съществуващи водопроводни и канализационни мрежи, изграждане и реконструкция мрежи от ниско и високо напрежение и слаботокови линии.

Изпълнените проекти са свидетелство за факта, че ХИМКОМЕРС ИНЖЕНЕРИНГ ООД е е една от водещите фирми в централна северна България за безтраншейно полагане на тръби и кабели.

Фирмата
ХИМКОМЕРС ИНЖЕНЕРИНГ
разполага с необходимата механизация и автотранспорт, обслужващи строителната й дейност. Има своя собствена складова база, изградена да отговаря на съвременните изисквания. Технологичната екипировка с която разполага фирмата дава възможност за изпълнение на всякакъв род поръчки, независимо от тяхната сложност. На щат са назначени инженерно - технически кадри и строителни специалисти с доказан опит и умения при осъществяване на цялостната дейност на фирмата. Фирмата е редовен член на Камарата на строителите в България. В Дружеството е разработена и внедрена система за управление на качеството, околната среда и здравето и безопасността при работа в съответствие с изискванията на EN ISO 9001:2000, EN ISO 14001:20004 и OHSAS 18001, като прилагането и
ХИМКОМЕРС ИНЖЕНЕРИНГ
поддържането на интегрираната система е удостоверено със съответните сертификати.

С решение на Комисията за воденето, поддържането и ползването на Централния професионален регистър на строителя и протокол № 14/12.01.2008 г. ХИМКОМЕРС ИНЖЕНЕРИНГ ООД е вписан в Централния професионален регистър на строителя по строежи със следния обхват:
1. Четвърта група, строежи втора и трета категория
2. Пета група, строителство с цифров код -45.11; 45.12; 45.31; 45.33; 45.34.

Декларация на ръководството на Химкомерс инженеринг ООД

Политика по качеството, околната среда и здравето и безопасността при работа на Химкомерс инженеринг ООД

Удостоверение от Камарата на строителите № ІV-003653

Удостоверение от Камарата на строителите № V-003335
 
Открийте ни в Google+