Люлин, бл. 464, вх. Б, партер
София,
България
23.3218675000001
42.6977082
UserLikes
Име:

АЙ БИ БИ ЕС - ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧОВЕ

Адрес: София, Люлин, бл. 464, вх. Б, партер
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://energyaudit.bg
Отрасъл: Строителство - водопровод и канализация
Дейност:

Откриване на течове в бани, открити тераси и покриви на сгради. Чрез термографията се откриват скрити дефекти при обследване на сгради.

Ключови думи: откриване на течове, течове, вик течове, диагностика на течове, откриване на течове без къртене
  • catalog.bg
  • АЙ БИ БИ ЕС - ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧОВЕ

Галерия


АЙ БИ БИ ЕС - ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧОВЕ АЙ БИ БИ ЕС - ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧОВЕ АЙ БИ БИ ЕС - ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧОВЕ


Сподели във Facebook






За нас

ЕNERGYAUDIT.BG предлага термографско обследване, чрез което се локализирва и открива влага и скрити течове в жилища, покриви и ВиК инсталации, загуба и кражба на топлинна енергия, повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи и др. По този начин се оптимизирват СМР. 


Кои сме ние?


Фирма АЙ БИ БИ ЕС  ООД е създадена февруари 2007 год. Посредством сайта си energyaudit.bg основната дейност в която сме се специализирали е термографско обследване в областа на строителството и промишлеността. То се извършва с  висок клас професионална техника на световно доказани производители като FLIR, LEICA, FLUKE и др. С това оборудване ние можем да установим повечето невидими и трудно доказуеми строителни дефекти и нередности в промишлени и електрически системи и да предложим начини и методи за тяхното отстраняване с минимални средства. Основното преимущество на нашата работа е оптимизация на СМР и плановите ремонти в промишлеността. Целият този процес се нарича обследване за енергийна ефективност чрез Термографска камера.


На къде вървим?


Ай Би Би Ес ООД се развива много динамично и целите, които сме си поставили за 2013 година са да популяризираме този вид услуга сред населението. В процеса на работа се сблъскахме с един много масов проблем, а именно влагата и течовете. Много хора не знаят, че вече има техническа възможност за откриване на тези проблеми и по този начин да си спестят първо много време (всички знаем, че времето е пари), второ много нерви свързани със строително ремонтни дейности и трето пари за тези ремонти. Когато се направи Термографска диагностика на местата където има влага или теч, Термографската камера FLIR много точно установява и локализира проблемния участък и от там се спестяват много средства от излишно къртене на посоки. Това е все едно да си болен без поставена диагноза. Когато лекар специалист ти постави диагноза той знае и как да те лекува. Така е и в нашия случай, когато се установи точно от къде идва влагата, теча и причината за тях, тогава ремонта ще ви струва минимални средства. Ако имате проблеми от такова естество, не се колебайте, а ни потърсете и ние ще ви помогнем да ги разрешите.


И още нещо....


Ай Би Би Ес ООД  има специално отношение към всички свои клиенти обърнали се за помощ за разрешаване на техните проблеми, защото ние  приемаме тяхното разрешаване като предизвикателство.  Всеки един случай е специфичен сам за себе си и затова и цената на услугата варира макар и малко в определени граници. Искаме да Ви помолим, ако сте ползвали нашите услуги и сте останали доволни от нас и имате близки с подобни проблеми то разкажете им за нас и нека им помогнем и ги отървем от неприятните влага или теч, защото по този начин всеки ще направи домът си добро място за живеене.


Рекламен филм на фирма FLIR за част от възможностите на термографските камери от висок клас. 
Естествено, само камерите от високият клас могат да се използват за професионален термографски одит. Когато желаете превантивно термографско обследване, доверете се на компетентни и квалифицирани специалисти с професионална техника и оборудване. Препоръчваме ви, преди да изберете фирмата, която да ви извърши термографската диагностика да разберете каква термографска камера  ползват, тъй като в момента на пазара има много фирми, които ползват китайски камери и предлагат услугата на нереално ниски цени. При тях водещо е ниска цена и некачествена услуга. С такава китайска камера няма как да се установи проблема, но по-лошото е, че такива фирми развалят не само собствения си имидж, но и на бранша, като цяло.

 
Открийте ни в Google+